Drumul spre realitate al oricarui vis trece prin ACTIUNE

 

fa cevaA prins contur ideea eronata, conceptia gresita, conform careia suntem in masura sa ne transpunem visurile in realitate, prin simpla putere a dorintei… Probabil ca, la un nivel superior de constiinta, o atare materializare este fireasca; insa aici, in acest plan, pe Pamant, una dintre indatoririle noastre presupune a porni la actiune. Procesul de vizualizare, cu visurile, viziunile sale, ne inlesneste semnificativ eforturile, dar nu poate realiza nimic, de unul singur. Atunci cand ne concentram asupra a ceea ce ne dorim si cand cerem ceea ce ne dorim, noi initiem o conversatie cu Universul. Dorintele noastre, definite si exprimate cu pasiune, atrag ocazii pretioase, de care putem profita sau, dimpotriva, pe care le putem trece cu vederea.

 

A urma un vis comporta si aspecte dificile; pe bancul de probe din laboratorul vietii, se va infatisa adesea sub o cu totul alta forma decat cea pe care ne-o imaginaseram sau, in cazul nefericit, nu se va infatisa deloc.

Daca veti analiza povestile de viata ale oamenilor care si-au transpus visurile in realitate, veti intalni, in mod repetat, aceasta experienta. Vor fi mentionate, totodata, in mod frecvent, stadiile de munca asidua, actiune intensa; perseverenta; si in cele din urma, un vis grandios ce a luat fiinta.

[Dupa un text de Madisyn Taylor]

Imagine: pregateste-te.ro,┬ápentru ca ne place mult sloganul lor ­čśë

 

Las─â un r─âspuns

%d blogeri au apreciat: