Angajament de.. bună purtare (și GARANTAT: viață frumoasă) în noul an

Vom arăta bunăvoință și respect

Vom arăta bunăvoință și respect față de noi înșine și față de ceilalți, cu fiecare ocazie. Putem face asta mereu, pentru că fiecare persoană care ne iese în cale duce o luptă despre care e posibil să nu știm nimic.

Vom aspira la înțelepciune

Vom încerca să luăm decizii cât mai înțelepte, ascultând cu atenție vocea noastră interioară și vocile altora și punând în balanță ce ne spun mintea, inima și intuiția, pentru a atinge o armonie care ne dă încredere în alegerea noastră.

Vom fi mai des recunoscători

Vom reflecta la lucrurile pentru care suntem recunoscători, pentru că ne oferă o perspectivă de ansamblu, alungă pesimismul și ne reamintesc ce contează cel mai mult pentru noi.

O campanie inițiată de Avaaz*, pe care o salutăm prietenos.

 

* Avaaz – cuvânt care înseamnă „voce” în câteva limbi din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia – a fost lansat în 2007 cu o misiune clară: aceea de a ajuta cetăţenii de toate naţionalităţile să transforme lumea în care trăiesc în lumea pe care şi-o doresc.

Prin intermediul Avaaz, milioane de oameni de toate vârstele şi din toate categoriile sociale se pot implica activ în soluţionarea unor probleme globale, regionale şi naţionale presante – de la corupţie şi sărăcie până la conflicte armate şi schimbări climatice. Modelul nostru de mobilizare online reuşeşte să unească eforturile individuale, oricât de mici, intr-o forţă colectivă puternică.

Campaniile comunităţii Avaaz circulă în 15 limbi şi sunt implementate de o echipă împărţită pe 6 continente şi sprijinită de mii de voluntari. Acţionăm prin petiţii, campanii în presă, e-mail-uri, lobby şi contact direct cu autorităţile, dar şi proteste şi evenimente „offline” pentru a ne asigura că deciziile globale reflectă viziunea şi valorile cetăţenilor lumii.

Contact: http://www.avaaz.org; Facebook

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: