„Ia un loc…” şi savurează viaţa în tihnă

Am aflat despre acest proiect (via Cristina Lincu), in momentul cand citeam despre……. marketingul prin continut. Mi-a placut potriveala, pentru ca aveam sa descopar, odata cu blogul „Ia un loc… in batatura MTR”, ceea ce poate reprezenta un excelent studiu de caz.

Este atat de graitor de la sine, incat mi-e mai simplu sa va invit in lumea (Muzeului Taranului Roman) pe care studentii Facultatii de Comunicare si Relatii Publice (Universitatea Bucuresti) au reusit sa o recreeze si sa o revitalizeze, in pas cu vremurile: online. Aducand in prim-plan ceea ce vrea sa spuna “continut”. De calitate! Mi-a placut articolul “Incercarea de a-ti gasi locul” (nu, n-o cunosc pe autoare!) si blogul in general prin abordarea inspirata  Decat sa va povestesc, mai bine descoperiti. Eventual prin intermediul paginii de facebook.

Mi s-a facut dor REAL de casa bunicilor, de obiectele pe care le-au pastrat cu grija omului care pretuieste autenticitatea. De la ei am aflat (iar viata avea sa-mi confirme), ca oricat de departe de ele te-ai aventura, oricat de sus ai ajunge, nu doar ca “nu te poti rupe” de radacini, dar iti va fi foarte drag sa revii la ele. Pentru ca din ele iti tragi seva.

Tot acolo m-am deprins cu savurarea in tihna a vietii 🙂

Pana ajung la tara, stiu ca am un loc unde sa-mi mai astampar din nerabdarea reintalnirii cu oameni “cu scaun la cap”, vorba domoala si cu adevarate comori in suflet…

[Imagine: scaune din colectia Muzeului Taranului Roman]

Tags:

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: