„Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?” – debut editorial

Te ciocneşti de păsări şi când eşti trist, aterizezi. De la pupici zbori puţin, mai mult zbori de la iubiri!” (Alex)

 

Eu când o să fiu mare, nu o să fac copii, că nu poţi să te uiţi liniştit la televizor” (Teo).

 

Dumnezeu a fost mic?” (Roby)

Scrisă în ritmul în care copiii descoperă lumea – alert, neobosit -, „Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?” adună în cele peste 280 de pagini crâmpeie de viaţă (aparent) obişnuite, ale căror protagonişti sunt chiar cei trei copii ai autoarei! Precum toţi copiii, Alex, Teo şi Roby sunt ingenioşi în replici şi reacţii, înţelepciunea lor precoce, sinceritatea şi micile lor strategii delicioase devenind prilej de amuzament şi meditaţie în acelaşi timp. Cartea povesteşte astfel păţaniile unei familii contemporane cu trei copii, pe parcursul a doi ani.

O carte în care apar copii, părinţi şi întâmplări care mai de care mai amuzante, inedite şi năzdrăvane, povestite cu umor şi autoironie. O carte care-ţi şopteşte, printre rânduri, că eşti un părinte minunat, fără să-ţi dea, însă, niciun sfat, nicio indicaţie şi, mai ales, fără să te dojenească… Aşa se prezintă „Mamă de 3, femeie de 10! Sau… invers?”, cartea de debut a autoarei Cristina Lincu, publicată de editura Bookzone şi care, începând de astăzi, poate fi achiziţionată de pe site-ul acesteia aici.

1 Comment

  1. Este o bucurie să auzi de femei care se devotează prin copii veșnicului mâine, căci ele înfăptuiesc viitorul în prezent, ne păstrează în eternitate darul dat nouă de a fi de folos, nu de a fi folosite pentru că nu și-au pus problema asta când au fost luate de mână și date lui Adam. ( vezi pictura lui Hieronymus Boch ”In Grădina desfătărilor”.). Neascultarea originară îl privește și pe Adam. Copiii sunt și ai lui, dar ea este cea care le dă viață și alege Viața Cu V mare. de aici și de dincolo…..

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: