Urmeaza-ti visul!

visulEste si convingerea noastra, a echipei LOTComm, perfect formulata de un ganditor cu mult-mult timp inaintea noastra, J.W.von Goethe: Orice lucru pe care-l poti face sau visezi sa-l faci, fa-l! Caci indrazneala are in ea putere, geniu si magie. 

Dincolo de convingeri, visele au  energia necesara pentru a deveni realitate. Poate ca primul pas este.. sa le trecem pe hartie. E, deja, un pas mai concret.

Un tanar avea sa primeasca nota 4 de la profesorul sau, cand i-a prezentat visul sau: sa aiba o ferma de cai, sub forma de proiect detaliat. Motivatia profesorului:

– Acest vis nu este realist pentru un tanar ca tine. Nu ai niciun ban. Provii dintr-o familie de nomazi. Nu ai niciun fel de resurse. O ferma de cai presupune foarte multi bani. Trebuie mai intai de toate sa cumperi terenul, apoi primii cai de samanta si sa platesti taxele pentru ei. Este imposibil sa reusesti.

Peste cativa ani, profesorul a venit cu 30 de elevi la.. ferma tanarului. La plecare i-a spus:
– Pe timpuri i-am vaduvit pe foarte multi elevi de visele lor. Ma bucur din suflet ca tu ai avut maturitatea de a nu renunta la al tau. 

Nu lasa pe nimeni sa te vaduvească de visele tale. Urmeaza-ti inima indiferent de circumstantele exterioare.

Povestea intreaga aici.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: