Pledoarie şi ghid pentru hrană şi sănătate curate

Leacuri si Retete ManastirestiRevista „Leacuri si Retete Manastiresti” isi propune sa ofere alternativa sanatoasa si curata la modul de alimentatie actual. Este un concept modern, abordat insa dintr-o perspectiva situata dincolo de modernitate. Ne puteti oferi mai multe detalii despre cum este realizata – cercetare, colaboratori, (re)descoperirea leacurilor – si ce raspuns ati primit din piata?

Razvan Bucuroiu: Stiti, nu e suficient sa ai dreptate, trebuie sa o si demonstrezi… Asa si cu traditia pastrarii si folosirii remediilor naturiste in manastirile din Rasarit – adevaratele si singurele seifuri ale secretelor milenare privind plantele medicinale. Or, ca sa demonstram ca avem dreptate, am pus stiinta sa le certifice leac cu leac, remediu cu remediu, pe cantitati, formule de prepare, afectiuni etc.

Revista este singura publicatie premium din piata, atat sub raportul calitatii grafice, cat si al ofertei extrem de bogate si autentice din interior. ”Mai mult verde, mai putina chimie” – cred ca asta isi doreste fiecare in viata, nu?! Iar tirajele de aproape 20.000 exemplare vorbesc de la sine de valabilitatea acestui concept…

Altminteri, ziaristii nostri colinda manastire cu manastire, sihastrie cu sihastrie atat in Romania cat si in Grecia, Muntele Athos,Tara Sfanta pentru a gasi pentru cititorii romani cele mai serioase & eficiente retete.

Din interviul „De la marketing pentru consum la comunicare pentru regasirea de sine, sens si repere sigure” cu directorul Editurii Lumea Credintei, domnul Razvan Bucuroiu, realizat pentru revistaMarketing Focus, sursa de informatii, idei si… resurse a Institutului de Marketing

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: